OM PS19

Hur går det till?


Kongressen består av ett föreläsningsprogram, en arbetsmarknadsmässa, en bankett och ett årsmöte och inleds av den traditionella invigningen på fredagen.


Föreläsningsprogrammet består av intressanta föreläsningar du kan läsa om på förhand, och sker på fredagen och lördagen. Föreläsningarna är noga utvalda och med ett brett utbud finns det något för alla. På arbetsmarknadsmässan står våra samarbetspartners som riktar sig specifikt till psykologstudenter och PTP-psykologer. Arbetsmarknadsmässan sker både på fredagen och lördagen och där kan du mingla med framtida arbetsgivare och undersöka en framtida roll som psykologassistent eller PTP-psykolog. Vi tipsar om att hålla utkik efter tävlingar hos utställarna!


På lördagskvällen är det dags för banketten! Banketten är helgens grand finale där du klär dig i din vackraste skrud och får ta del av en sittning i sann Lundensisk anda! I år slår vi upp dörrarna till Akademiska Föreningens borg som ligger i hjärtat av Lundagård. Under kvällen bjuds det på underhållning och festligheter i samklang med kongressens tema! 


På söndagen håller Psykologstudent Sverige årsmöte. På årsmötet väljs den nya styrelsen för Psykologstudent Sverige. Att vara medlem i styrelsen för Psykologstudent Sverige är ett ärofyllt och spännande uppdrag som kan ge dig goda erfarenheter av styrelsearbete samt möjlighet att lära känna nya framtida kollegor.


Fredag den 1 mars kl. 12.00 släpps biljetterna till kongressen. I början på april öppnas föreläsningsbokningen. Du bokar alltså i förväg in de föreläsningar du önskar gå på under själva kongressen. Datum för föreläsningsbokning släpps närmare inpå.


Copyright. All Rights Reserved.